Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm aksatai binalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara munis şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın kapısı, dışarı dürüst açılacak şekilde kullanılır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız zinde evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek için kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Mono blok gövde mimarisı sektör sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin deruninden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine rabıtlanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın kapıları olarak da malum evgin çıkış baplarının ne malzemeden örgülması gerektiği, elbette konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine kadar dayanıklılık seviyeleri hep belli başlı standartlar gözetilerek kuruluşlmalıdır.

Yangın vakaları birgani konstrüksiyonda en sık mukabillaşılan ve önemlice tehlikelere muamele harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çkızılışma alanlarında eminğin sağlanması yalnızçlanır.

Kanatlar süresince birebir yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein destek plakaları mevcuttur.

This yangın kapısı website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en yaraşıklı fiyat politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size malumat verecektir.

Hassaten, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangın Kapısı Tatbikat Amacı Yangın baplarının üretim amacı kişi sağlamlığını koruyup yangın ve tütün kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta sürdürmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları mütenasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca uygun olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanların basit tahliye olmalarını esenlar.

Report this wiki page